Top 6 investitii in apartament

Cand vorbesc despre importanta designului interior, mereu fac referire la studiul care a dezvaluit ca petrecem 87% din vietile noastre in spatii interioare…asadar calitatea vietii noastre este puternic influentata de amenajarile in care ne petrecem timpul, fie ca ne referim la acasa sau la job.

Avand in vedere situatia actuala datorata de carantinarea intregii lumi, cred ca procentul s-a schimbat pentru majoritatea dintre noi in 99% din timp petrecut DOAR acasa.

Asadar sper ca a venit timpul sa analizam cu atentie propriile noastre locuinte si sa le optimizam pe cat posibil in aceasta perioada.

Eu planuiesc sa-mi aduc aportul cu idei si propuneri oricui doreste sa-si imbunatateasca spatiul de locuit.

Primul articol pe aceasta tema, filmat la inceputul lunii martie, cand aceasta situatie era doar un vis urat, subliniaza importanta principalelor elemente in fiecare apartament si necesitatea de a investii in produse de calitate.

Pentru a va rasplati vizita pe blog, va dezvalui investitia cu nr 7 pentru mine personal, a fost o boxa portabila Vifa, pe care o folosesc zilnic…cu siguranta cea mai buna investitie in apartament. Este important sa va stabiliti prioritatile voastre personale pentru a va lamuri unde e necesar sa acordati cea mai mare atentie. Eu am studiat vioara 12 ani si sunetul de inalta calitate la muzica pe care o ascult este foarte important, asadar boxa la care o ascult trebuie sa fie cea mai buna, bineinteles la bugetul pe care mi-l permit.

Pentru celelalte investitii necesare si general valabile va invit sa le aflati aici:


https://youtu.be/KxG6eaB1FVw