Am predat primul meu curs de design interior, cum a fost experienta

Am lipsit de pe site in ultima vreme, si daca ma urmariti pe social media, ati vazut si de ce: am avut sansa si bucuria de a preda un curs de design interior in Cluj Napoca.

Imi amintesc cu drag ziua de 12 februarie, cand am pregatit emotionata sala pentru primul meu curs. Pot spune din tot sufletul ca a fost una din cele mai frumoase experiente din cariera mea de pana acum….abia am asteptat sa vorbesc ore in sir despre design interior, si sa am oameni la fel de entuziasmati de subiect alaturi.

Cand familia si prietenii nu mai suporta sa te auda vorbind despre arhitectura si design interior…e cazul sa cauti in alta parte oameni pasionati, si din fericire pentru mine i-am gasit aici. 🙂

Am avut un grup talentat si energic, care mi-a depasit asteptarile din toate punctele de vedere. Daca asa sunt toti cursantii de design interior, nu vreau sa ma opresc din predat niciodata. De la oameni veniti din domeniul bancar/economic, la avocati, ingineri, studenti, medici si multi altii…un grup de oameni frumosi si amuzanti, carora a fost o placere sa le predau.

Am structurat acest curs dupa cum mi-as fi dorit eu sa invat bazele cand am inceput acest domeniu: de la mood board, la psihologia culorii si iluminat, stiluri de design si vizite in showroomuri (gasiti mai multe detalii despre structura cursului aici: https://edlab.ro/ ). Pe aceasta cale, le multumesc inca odata Kitchen for You si Delta Studio, care ne-au gazduit cate un curs in showroom-urile lor din Cluj Napoca.

La finalul cursului, cel mai satisfacator aspect a fost sa vad ca au inceput si cursantii proiectele lor personale unde mi-au cerut mici sfaturi…si sper ca acesta sa fie inceputul de drum pentru ca toti cei 20 de participanti sa amenajeze multe interioare de poveste. 🙂

Privind in urma, nu-mi vine sa cred ca deja s-a incheiat primul curs (in mare parte pentru ca am organizat un curs de avansati cu majoritatea dintre absolventi si aventura continua :)) ).
Dar pentru cei curiosi despre cum a fost la cursul de incepatori, am obtinut cateva „declaratii”, le gasiti in filmuletul de mai jos.

Incepem o noua sesiune de curs de design interior pentru incepatori in 10 septembrie, va astept cu cel mai mare drag!

Design life. To the fullest!