Cum transformi camera copilului intr-un taram magic

Optiunile care apar odata cu un omulet sunt nesfarsite. Desi unele din primele decizii pot fi descurajante, noi suntem aici pentru a vorbi despre un aspect usor, chiar distractiv.
Iata ghidul dumneavoastra pentru a va oferi elementele „magice” pe care trebuie sa le stiti atunci cand amenajati camera vesela.
Cel mai important lucru pe care il puteti face in crearea acestui spatiu este de a reda o ambianta care va face sa zambiti, sa va relaxati si sa va bucurati…pentru ca la urma urmei, veti petrece mult timp in aceasta camera.

1. Cortul

Unul din factorii cei mai importanti in cresterea micutilor este sa le stimulam imaginatia si creativitatea.
In urma nenumaratelor studii facute pe dezvoltarea copiilor, rezulta ca unul dintre cele mai usoare metode de a le stimula creativitatea este de a le crea un loc de joaca intr-un spatiu atipic ca forma: sub scara, in pod sau in alt coltisor al casei. Daca nu aveti asemenea spatii la dispozitie, va sfatuiesc sa le cumparati un cort. V-am atasat mai jos linkuri pentru cele mai frumoase corturi de pe piata. E o investitie mica, cu impact major.

Cort 1 – 59,99$ : https://amzn.to/2XXuJ31
Cort 2 – 31,99$: https://amzn.to/2vuqO1p

cort 3 – 49,99$ : https://amzn.to/2VBCiil

2. Luminite:

Diferitele tipuri de luminite folosite sunt elementele care presara magie in incapere. Lumina difuza este un element care trebuie sa existe in fiecare camera de copilas. Vin cu cateva idei atasate mai jos:

Luminite 1 – 26,99$ : https://amzn.to/2LpyXzk

Luminite 2 -13,99$ : https://amzn.to/2PIqaGX

Luminite 3 -9,99$ : https://amzn.to/2J6rKBj

Luminite 4 -11,99$ : https://amzn.to/2XY6UIo
Perdea luminite -17,99$ : https://amzn.to/2J2Yxaq

3. Autocolante pentru pereti:

In fiecare camera pentru copii pe care o amenajez pun autocolante pe pereti. Gama lor este atat de varianta, de la buline, la stelute, planete, munti si animale…trebuie doar sa respecti paleta cromatica si sa alegi autocolantele preferate.
Va atasez preferatele mele mai jos:

Buline aurii – 14,99$ : https://amzn.to/2DHYRbf

Norisori albi – 11,99$ : https://amzn.to/2vuuT5J

Cosmos – 10,90$ : https://amzn.to/2DFgTuI

Camera copilului este un loc minunat pentru a acomoda obiectele care au fost preluate de la familie, precum si elemente noi. Camera trebuie sa fie o reflectie a gustul si stilului tau, la fel cum si restul casei.

Daca sunteti intimidati de procesul amenajarii, incepeti cu paleta cromatica: alegeti culorile de baza si construiti de acolo.
Va atasez cateva imagini pentru inspiratie:

Aminteste-ti, este casa ta, a familiei tale. Daca te face sa zambesti, atunci este perfect amenajata. Spor la decorat!

Design life. To the fullest!